LIEVERLIEF

LieverLief is onstaan uit het liever willen zijn voor milieu, natuur, ekaar en jezelf. Mooie natuurlijk en eerlijke producten die ik zelf ontwerp mar ook inkoop om een zo fijn, natuurlijke en bewust leven te leiden, producten die met zorg zijn gemaakt en met respect voor de natuur. En die je met liefde kunt schenken aan jezelf of een ander.

 

 

 

HAPPY SOAPS

HAPPY SOAPS ONTWIKKELT EN PRODUCEERT 100% PLASTICVRIJE EN NATUURLIJKE ZEPEN. DE FOCUS LIGT OP HET ONTWIKKELEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT, EERLIJK GEPRIJSDE PRODUCTEN DIIE GOED ZIJN VOOR DE MENS EN HET MILIEU.

HAPPY SOAPS VINDT DAT ONS LAND, ONZE ZEE EN ONZE AARDE AFVAL VERDIENT WAT NIET 450 JAAR NODIG HEEFT OM AF TE BREKEN. DAAROM ZIJN HUN PRODUCTEN VOLLEDIG PLASTICVRIJ, ROTZOI-VRIJ EN BESTAAN ZE UIT NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. GOED VOOR JOU & HET MILIEU. DOOR HUN ERVARING IN DE COSMETICA MARKT WETEN ZIJ DAT HET ANDERS KAN. SHAMPOO BARS WAREN HUN EERSTE PRODUCTEN SINDSDIEN ZIJN ER VELE VERSCHILLENDE PRODUCTEN GEVOLGD. DE AMBITIE IS OM JOUW BADKAMER TE VULLEN MET PLASTICVRIJE PRODUCTEN.

 

 

MORE NATURAL

KWALITIET EN DUURZAAMHEID

IN EEN WERELD WAAR ER DAGELIJKS NIEUWE VERZORGINGSPRODUCTEN UITGEBRACHT WORDEN DIE DE MEEST SPECTACULAIRE RESULTATEN BELOVEN, NEEMT MORE NATURAL JE GRAAG MEE TERUG NAAR DE BASIS. DE BASIS VAN SCHONE NEN BIOLOGISCHE PRODUCTEN ZONDER ALLERLEI TOEGEVOEGDE MIDDELEN, ZODAT JIJ DE KRACHT VAN DE NATUUR WEER ERVAART. HET IS FIJN ALS JIJ IN DE PRODUCTEN VAN MORE NATURAL GELOOFT OMDAT JE ZIET DAT JE HUID EN HAAR ER BETER VAN WORDEN. ZE HECHTEN VEEL WAARDE AAN DE OORSPRONGVAN DE PRODUCTEN. EEN GROOT DEEL VAN HET ASSORTIMENT KOMT UIT GHANA. HIER WORDEN DE OLIËN EN BOTERS GEMAAKT DOOR VELE VROUWEN DIE MET LIEFDE EN PASSIE  DE PRODUCTEN KLAAR MAKEN. HET BEREIDEN VAN DE PRODUCTENZORGT VOOR VELE BANEN IN DE ARME PLATTELANDS GEBIEDEN VAN NOORD GHANA EN GEEFT DEZE VROUWEN EEN BETERE KWAITEIT VAN LEVEN. DE OLIËN ZIJN 100%PUUR EN PERFECT VOOR HAAR EN HUID. KWALITEIT EN DUURZAAMHEID, VOOR NET DAT BEETJE MORE.

 

 

 

Yogi & Yogini

Yoga ToolsHet Yogi & Yogini Trademark staat voor alle mannelijke en vrouwelijke (yoga) beoefenaars die vanuit vreugde enwijsheid een positieve bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van zichzelf, anderen en onze planeet. onder het merk Yogi & Yogini Yoga Tools brengen ze producten op de markt die hieraan bijdragen.

Meditation: Onder het merk Yogi & Yogini Meditation brengen ze producten op de markt die ondersteuning bieden bij je meditatie beoefening. Maak van je meditatie moment een dagelijks wellness ritueel. De juiste materialen ondersteunen je concentratie vermogen en comfort. Zodat je zondder afleidingen je geest kunt trainen in liefdevolle aandacht, compassie en wijsheid.

Naturals: Onder het merk Yogi & Yogiini Naturals brengen ze producten op de markt die geproduceerd zijn met het oog op het milieu. Voor mensen die houden van goede natuurlijke producten. En die willen bijdragen aan het welzijn van zichzelf, anderen en onze planeet.

 

 

PuroBIO

PuroBIO Cosmetica  vertegenwoordgt het beste van de biologische make-up gemaakt in Italië. PuroBIO biedt een complete lijn van biologische producten, allemaal gecertificeerd door CCPB. Een deel van onze producten is ook gecertificeerd door VEGAN OK en NICKEL TESTED, certificeringen die ons ideee van make-up aantonen dat hoge prestaties garandeert zonder de gezondheid van de consument in gevaar te brengen.

 

FULL OF YOGA

LIESBETH DE BACKER IS NAAST YOGADOCCENTE VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN OOK ONDERSTEUNER IN HET ONDERWIJS EN PSYCHOMOTOOR THERAPEUT. MET HAAR LABEL 'FULL OF YOGA' WIL ZE ZOWEL KINDEREN EN VOLWASSENEN TERUG DE CONNECTIES MET ZICHZELF LATEN ONTDEKKEN DOOR YOGA IN AL HAAR FACETTEN. HAAR ERVARING IN HET ONDERWIJS LEERDE HAR DAT DE NOOD AAN BEWEGING BIJ KINDERREN HEEL HOOG IS.DOOR YOGA ZOWEL THUIS ALS IN DE KLAS TE INTEGREREN KRIIGEN KINDEREN MEER LICHAAMSBESEF WAARDOOR ZE STERKER EN ZELFZEKER IN HUN SCHOENEN GAAN STAAN. OOK VOOR VOLWASSENEN HELPT YOGA TE ONTHAASTEN EN BEWUST JE AANDACHT TERUG BIJ DE KERN TE BRENGEN.

DE MOOI ILLUSTRATIE KAARTEN VAN FULL OF YOGA ZIJN HANDGETEKEND.

 

BARTSBEANS

BART HALSEMA ONTDEKTE ZIJN PASSIE VOOR KOFFIE NA JARENLANGE ERVARING IN DE HORECA, WAAR HIJ VANAF ZIJN VEERTIENDE MET VEEL PLEZIER WERKTE. IN DE BEDIENING, ALS KOK, ASSISTENT SUPERVISOR, EN ALS BARISTA EN ALLROUNDER INHET BEROEMDE IJKGEBOUW. 

IN DE KOFFIE WERELD WORDT GEPASSIONEERD GESPROKEN OVER HET MAKEN VAN DE PERFECTE ESPRESSO OF HET BRANDEN VAN DE BESTE KOFFIE MELANGE/ SINGLE-ORGIN. ONDANKS ALLE MOGELIJKHEDEN EN DE PASSIE VAN DE BRANDERS VOND BART HET AANBOD NIET DIVERS GENOEG. DAAROM ONTWIKKELDE HIJ EEN NIEUW, HOOGWAARDIG EN VERANTWOORD PRODUCT TEGEN EEN GOEDE PRIJS. VERANTWOORD & EIGENTIJDS

DE KOFFIEZAKKEN ZIJN GEMAAKT VAN GERECYCLED PAPIER

ER IS EEN EERLIJKE PRIJS BETAALD AAN DE KOFFIEBOER

ZE BRANDEN KOFFIE OP MAAT

LEVEREN NOOIT KOFFIE DIE OUDER IS DAN 3 MAANDEN

 

AROMAFUME

AROMAFUME NATURALS BIEDT EEN COLLLECTIE VAN PURE, NATUURLIJKE ESSENTIËLE OLIËN, STERK GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR. ELK FLESJE WORDT MET LIEFDE GEVULD MET NATUURLIJKE ETHERISCHE OLIËN VAN DE BESTE KWALITEIT

 

Merribel

De kleding van Merribel hebben een hoge elasticiteit en voelen zacht aan.

Sportkleding die ademend is, vochtabsorberened, snel drogend, fashionable en vrouwelijk.

Wat de kleding geschikt maakt voor elke vorm van fitness of sport. Binnen en buiten.

 

LOT83

Lot83 staat voor stijlvol & trendy

Een collectie van betaalbare klasssiekers die geweldig te combineren is met een breed scala aan stijlen.

VAn casual tot gekleed, van modern tot klassiek. Elke sjaal is in diverse modieuze kleuren te verkrijgen.

 

LALABEL JEWELRY

Een merk ontworpen en geïnspireerd door een moeder en haar 2 dochters.

LaLabel Jewelry gebruikt 316L roestvrij staal als hoofd materiaal, 316L staal verkleurt niet en blijft langer zijn glans behouden en is een duurzaam product.

© 2019 - 2021 LieverLief.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel